SOUS-VIDE
מכשירי בישול SOUS-VIDE, לבישול כמותי איכותי מציעים מגוון רחב של יתרונות הן למוצר עצמו והן לארגון:
- איבוד מינימאלי של נוזלים ומשקל המוצר - שומר על טעם וארומה, מדגיש טעמים ושומר על צבע המזון - משמר ערכים תזונתיים וויטמינים - תוצאות אחידות בכל בישול - מיקסום מרבי של תהליך ההכנות - בקרת עלות מרבית - צריכת אנרגיה נמוכה בהשוואה לתנורים רגילים - בישול ללא גז מפחית את טמפ' החדר, כמו גם את הסיכון להתלקחות אש - מאפשר חידוש של מספר מנות במקביל - קל לשימוש, תחזוקה וניקוי.