במשך כמעט 20 שנה בנו הצוות המוכשר של מסעדת סינטה בר בהובלת השף רם לסרי מוניטין מפואר של המקום ב-ה הידיעה בשביל פיין דיינינג בעיר חיפה. כאשר הוחלט על מעבר המסעדה ממיקומה על ציר מוריה למבנה חדש בפארק מדעי החיים בכניסה הדרומית לחיפה, אנו בקצב ציוד למטבח המקצועי קיבלנו על עצמנו את המשימה לעזור בניסיון להפוך את גלגולה החדש של המסעדה הנהדרת למוצלח אפילו יותר מהמקור.
לצורך ביצוע המשימה ציידנו את המטבח המושקע בקו בישול תוצרת GAZI, במקררים תוצרת COLDLINE(איטליה), במערך הדחה תוצרת WEXIODISK (שבדיה) ובמקררי בר בייצור מיוחד מתוצרת CORECO (ספרד).
אי אפשר לספר את סיפורה של סינטה בר במיקומה החדש מבלי לציין את שותפינו –
ניהול פרויקט: יובל בלנקשטיין מחברת YB PROJECTS.
עיצוב פנים: Insideout Studio וטלי שחרית.
תכנון מטבח: ג’קי דבח.