אבזור המטבח ובמרכזו תנור הפיצה המקצועי, במעסעדת ממבו מילאנו שבכרמל (חיפה)
השף והבעלים של קבוצת סינטה בר הקים את מסעדת ממבו מילאנו במטרה להגיש את הפיצה המשולמת. לצורך כך הוא הביא את מלוא הכישרון שלו, צוות מוכשר כשד, ותנור פיצה מבית OEM איטליה אותו הוא מיקם במרכז המסעדה, במקום ממנו הסועדים יכולים להתפעל כל פעם מחדש למראה הפיצה האיטלקית האמיתית, עם השוליים המנופחים והקראסט עם אותו מראה ייחודי שיש רק לפיצה איטלקית אמיתית.
לצד תנור הפיצה המקצועי מבית OEM, חברת קצב ציוד למטבח המקצועי סיפקה למסעדת ממבו מילאנו קו בישול מבית MBM (איטליה), מקררים של חברת COLDLINE (איטליה), ומדיח תוצרת WEXIODISK (שבדיה).
את הקרדיט על מימוש החזון של השף רם לסרי חולקים גם שותפינו –
ניהול פרויקט: יובל בלנקשטיין.
עיצוב פנים: Insideout Studio
תכנון מטבח: ג’קי דבח.