מידע מקצועי
מטחנת בשר המלצות ומדריך קניה
| 3 ינואר, 2023 מטחנת בשר מומלצת לכל מטבח המייצר כמויות אוכל גדולות. בין אם מדובר באטליז, מטבח תעשייתי של בית מלון או קייטרינג, היכולת להכין כמויות אוכל גדולות בצורה יעילה, היא קריטית.מידע נוסף
מכונת שטיפת כלים תעשייתית – המדריך המלא
| 3 ינואר, 2023 לכל מטבח תעשייתי, גדול או קטן, יש צורך בכלים נקיים. סכו''ם לשימוש הלקוחות, ציוד מטבח לשימוש הטבחים וכן הלאה. על מנת לנקות את הכלים בצורה יעילה ומהירה, בכל מטבח תעשייתי יהיה מדיח כלים תעשייתי. במאמר הבא תוכלו לקרוא הסבר על הסוגים השונים של מדיחי הכלים ועל טיפים לבחירת מדיח תעשייתי.מידע נוסף
ציוד לאטליז – המדריך המלא
| 3 ינואר, 2023 הקמת אטליז הינה משימה שיש לבצע תוך מתן תשומת לב לכל אחד מהשלבים, החל בתכנון האטליז וכלה בבחירת הספקים למוצרים השונים. בין אם מדובר באטליז גדול שישרת קהל לקוחות רחב ובין אם מדובר באטליז בוטיק שכונתי, יש רשימת ציוד לאטליז שהינו בגדר חובה.מידע נוסף
ציוד לבתי קפה - הזמנת מוצרים לבתי קפה
| 3 ינואר, 2023 פתיחה וניהול של בית קפה, הינה משימה שדורשת לבצע מגוון משימות בו זמנית. הזמנת ציוד מתאים למטבח, הזמנת ריהוט, חיפוש ספקים שונים ועוד רשימה ארוכה של מטרות שיש לבצע תוך מתן תשומת לב ושיקול דעת הולם. על מנת להצליח להקים בית קפה איכותי שישרת את הלקוחות בצורה איכותית, חשוב לבחור נכון בספקי המוצרים השונים. במאמר הבא תוכלו לקרוא אילו מוצרים חשוב להזמין לפתיחת בית קפה ואיך בוחרים נכון את החברה שתספק את הציוד. מידע נוסףציוד לשווארמה – המדריך המלא
| 3 ינואר, 2023 בישראל ניתן להבחין בדוכני שווארמה הפזורים בכל עיר ועיר. אנשים רבים עם זיקה לענף מחליטים שהם רוצים לקחת את התחביב שלהם צעד אחד קדימה ומחליטים לפתוח דוכן כזה בעצמם. פתיחת דוכן שווארמה, או לחלופין הוספת שווארמה למסעדה קיימת, דורשת ציוד מקצועי. במאמר הבא תוכלו לקרוא על הציוד הייעודי ועל טיפים לרכישה נכונה.מידע נוסף
בלאסט צ'ילר
| 22 ינואר, 2022 אחד הפחדים הגדולים בקרב מסעדנים ואנשים העוסקים בתחום המזון – הוא מזון מקולקל – הרעלת מזון של סועדים יכולה לגרום נזק עצום לכל עסק העוסק בתחום המזון (פגיעה קשה במוניטין, במיוחד בעולם הרשתות החברתיות כאשר פוסט אחד יכול לגרום לשיימינג ולהוביל לקריסתו של עסק, כמו כן הדבר עלול להוביל לתביעות משפטיות ואובדן לקוחות). מידע נוסףסו וויד
| 22 ינואר, 2022 סו-וויד היא טכניקת בישול מזון שהומצאה כבר לפני מ- 200 שנה, אך רק בסוף המאה העשרים היא "התגלתה" מחדש ושפים רבים החלו להשתמש בשיטה זו על מנת לבשל מוצרי מזון שונים. בשיטה זו אוטמים את המזון בשקית פלסטיק ריקה מאוויר ומניחים באמבט מים - או בסביבה אחרת בעלת טמפרטורה מבוקרת, לתקופה ארוכה יחסית, במרבית המקרים עד 6 שעות, אולם יש מקרים בהם מבשלים את המזון למשך 48 שעות ולפעמים אפילו יותר. מידע נוסףתנור פחמים למסעדות
| 22 ינואר, 2022 משחר האנושות, במשך עשרות אלפי שנים (למעשה מאז שבני האדם למדו לשלוט בסודות האש), יש עדויות לכך שאבותינו הקדמונים צדו ונהנו לאכול בעלי חיים שונים על עץ חרוך מעל למדורה. מאז אותה תקופה, בני אדם מבשלים בשר ושאר סוגי מזון על גבי מדורות פתוחות ופחמים רוחשים. לאחר שבני האדם למדו לצלות את נתחי הבשר, כבר לא הייתה דרך חזרה ולא קשה להבין מדוע... שיטת צלייה זו מעניקה למאכלים טעם מעושן וארומה ייחודית שכולנו כל כך אוהבים ומכירים. בין אם במנגל משפחתי ובין אם זה במסעדה יוקרתית. הטעם הזה הוא ממש ממכר... מידע נוסףתנור פיצה מקצועי
| 22 ינואר, 2022 אין ספק שאחד המאכלים הפופולריים ביותר בכל רחבי העולם (וכמובן גם ישראל אינה יוצאת מהכלל בעניין זה) הוא הפיצה. כבר במאה ה-18 הפכה הפיצה באיטליה להצלחה מסחררת כל כך, עד שמלכת נאפולי, מריה קרולינה הזמינה לארמונה תנור לבנים מיוחד, על מנת שהטבחים שלה יוכלו להכין בשבילה ועבור אורחיה פיצה טעימה. למרות שהפיצה נחשבה באותה תקופה מאכל של עניים ופשוטי העם, הכריחה המלכה את בני האצולה להשתתף איתה בסעודות הפיצה המפוארות שלה. כיום, פיצות הן כבר מזמן לא מאכל של עניים וכל שכבות האוכלוסייה נהנות מהשילוב המנצח של בצ מידע נוסףתנורי בישול מומלצים
| 22 ינואר, 2022 מהשף המעוטר בשלושה כוכבי מישלן ועד לשוליית הטבחים, כולם יסכימו על כך שהתנור הינו החלק החשוב ביותר בכל מטבח של מסעדה או מקום המספק שירותי הסעדה בכמויות מסחריות. באמצעות התנור ניתן להפיק מגוון עצום של מנות שונות וייחודיות. זהו אחד המכשירים החשובים ביותר מאז שחר האנושות כאשר בני אדם החלו לבשל אוכל. ההתפתחות הטכנולוגית הכבירה בעשורים האחרונים הביאה לכך שכיום ישנם כל כך הרבה סוגים שונים של תנורים מסחריים בעלי יכולות מגוונות. היום יותר מתמיד חשוב לדעת לבחור את התנור המתאים ביותר לחלל המטבח. בין אם אתם מידע נוסףאיך לבחור מקרר תעשייתי
| 18 ינואר, 2022 אם אתם עובדים בתעשיית המזון, אתם בטוח מבינים את החשיבות של בחירת מקרר איכותי, זאת החלטה חיונית להצלחת העסק שלכם. מקרר אמין מספק למטבח שלכם, הגנה על חומרי הגלם מפני פטריות וחיידקים מזיקים וכמובן גם שמירה על מנות מוכנות. מקרר איכותי עוזר לשמור על הלקוחות שלכם מפני מחלות המועברות במזון. כיום, מקרר הוא חלק אינטגרלי מכל מטבח וקיים מגוון עצום של מקררים המשמשים למטרות שונות. למקררים שונים יש הבדלים משמעותיים היכולים להשפיע על אופן ניהול המסעדה שלכם. (לדוגמא - גודל המקרר, הינו פקטור משמעותי ובחירה שגויה מידע נוסףתנורי פיצה פרימיום תוצרת חברת OEM איטליה
| 6 מרץ, 2021 קצב גאה להציג את תנורי הפיצה המקצועיים מהמתקדמים בעולם תוצרת חברת OEM איטליה.תתכוננו להגביר את הקצב במטבח! מידע נוסף